Tabung Belajar

Friday, 20 January 2012

cinta atau menyampah

Entri kali ni aku x sure nak klasifikasikan pasal entri cinta atau entri @#$%^...sebab ape??korang bace je la nanti.malas nak explain.So, aku kasik hint la sikit.x bez la kan mula-mula entri terus masuk tajuk. korang penah tak, kalau suke kat someone tu asyik teringat je kat dia..x pon asyik mesej je.kalau si dia tu x balas, korang akan call.sampai la korang puas hati..cuba angkat tangan sape yang boleh diklasifikasikan camtu??

not bad la..ramai jugak.so, kali ni aku tulis entri pasal kebodohan yang korang sering lakukan kalau korang suke kat someone..asal aku buat entri ni..sebab ramai sangat aku tengok, kalau korang suke kat minah atau mamat ni, korang sanggup memperbengong memperbodohkan diri korang sendiri.. :)


(1) Sanggup tukar imej nak suruh si dia perasan kehadiran korang

sikap ni yang paling bodoh jika korang suke kat someone ..jangan la sampai nak pegi tukar imej korang..be yourself la..ni bukan je imej yang tukar, sampai ke name tukar.adoi..



(2) Marah orang yang korang minat sebab kuar dengan orang lain

ni yang sikap yang paling bodoh yang korang akan lakukan kalau dah obses dengan someone..korang x malu ke marah orang yang xder hubungan dengan korang sebab dia kuar dengan orang lain..



(3) Asyik tanye pasal orang yang korang minat je

korang x kesian ke si mangsa yang korang tanye tu..dia tentu muak dengan soalan korang..x pasal-pasal boleh naik menyampah..



(4) Sanggup share kedit kat si dia yang korang minat

yang ni paling teruk..nak nyer nampak korang ni baik sangat sampai sanggup habiskan kedit pegi share kat si dia..ingat si dia akan call korang balik ke..haram la nak call.



so,korang mesti paham kan maksud entri aku kali ni..aku bukan nak cakap kat sape-sape.cuma nak bagi nasihat je.jangan la buat perkara diatas kalau dah suke sangat kat someone tu..kalau dah minat sangat,cakap je korang minat kat dia..abis cite.harap xder orang terasa baca entri ni..entri ni bukan untuk pompuan je..laki pon same.


p/s: entri ni bukan untuk menghina tapi untuk bagi nasihat...harap korang x salah sangka.




25 comments:

  1. ha3..tau xper,nti jadik kes camni

    ReplyDelete
  2. @mira jangan terasa ea dgn entri ni..ha3

    ReplyDelete
  3. mcam pernah tgok je situasi mcm ni... hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. pergh..name hang mmg hebat..x mngkin x penah tengok

      Delete
  4. Dahsyat mak tak ingat la kalau sampai macam ni.

    ReplyDelete
  5. yg nombor 3 tuh agak betol T..T

    ReplyDelete
  6. best . done follow . hit me back :}

    ReplyDelete
  7. heheh macam slalu tgk yg kes camnie.. kadang2 pernah mengalaminya. bile ingt balik adoi bodh giler.. hehehhehe
    nice info.. :)

    ReplyDelete
  8. @Shima Yahya sume btol bg saya..dh penah tengok pon

    ReplyDelete
  9. @normala_ali ha3..ye ke penah alami??sory sbb ingatkn kembali kisah sedih tu.. :(

    ReplyDelete
  10. haha.agk kurg snang eh kalo ada org cmni.xde pape hub pun dah sbuk psl life kita ;)

    ReplyDelete
  11. ahaha .. Clumsy xde arr cm tu skali

    ReplyDelete
  12. @saharinasaharudin yup..mmg ad kn

    ReplyDelete
  13. gua tk mgkin share crdt rm 100 ! gila !

    ReplyDelete
  14. @GadisKasutConverse hahaha..bgs la kalau camtu..kalau dh obses sngt sume benda bleh jd

    ReplyDelete
  15. hai encik mimpi !
    Suke karya2 anda . hehehe
    Masukkan dalam bloglist lah . yay !

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai yasmin..tq
      OMG..terharu nyer..btw thanx

      Delete
  16. salam

    jom join ga

    http://roszaliza.blogspot.com/2012/01/queenpink-lucky-draw.html

    ReplyDelete

kata-kata budak cantik & hensem