Tabung Belajar

Wednesday, 29 February 2012

Kenali Karakter Lelaki Time Pompuan Nangis (Bahagian 2)


Entri kali ni aku nak kasi tips sambungan bagi yang bahagian pertama..x bez la kan aku kasik sume skali gus..dua dalam satu..buat entri yang surprise dan banyakkan lagi aku punyer entri.dan ni mungkin entri aku yang last untuk bulan ni..pastu mungkin aku akan tinggalkan dunia blog..bababai blog kesayanganku..

Wei..jangan touching dulu..sayang jugak korang kat blog aku..(satu lagi ayat perasan)..aku tinggalkan kejap je..bulan depan aku dah final..bizi sikit..xleh nak update..so,lepas final aku akan trus update..tapi entri  lepas ni aku nak buat satu cite sedih la..nak beri kelainan sikit..kompem korang nangis..kalau x nangis gelak pon jadik la…

Ok..trus sambung..ari tu aku dah kasi empat tips kan..kali ni aku kasik empat lagi..jadikan tips ini sebagai panduan berguna..hahaha..ayat xleh bla..

(1)Romantik

Nyanyikan lagu untuk redakan tangisan korang..Bukan sume laki ade kelebihan ni..kalau sape-sape rase boypren dia x romantik sangat ,jangan la suh nanyikan lagu kat korang..x pasal-pasal korang akan bertambah sedih kot..

(2)Konpius

Ni aku xleh cakap pape..kalau dapat boypren yang gelabah abis la..korang nangis pon gelabah macam korang nak beranak..tu x beranak lagi…hahahha..mungkin diorang kompius sebab x pasti korang tengah sedih atau gembira

(3)Panas baran

Wow…yang ni paling bahaya..jaga-jaga.ade jugak boypren camni..kalau dah panas baran, x pasal-pasal dia sumbat mulut korang dengan surat kabar..hahahaha..be careful

(4)Kasanova

Masa korang tengah nangis sempat lagi dia usha awek lain..ni memang xleh dimaafkan..


p/s: so,kesimpulan nyer, kenali la watak boypren korang..ni sebagai langkah berjaga-jaga je..dan jangan lupa doakan aku berjaya dalam final exam..thank you my follower :)



3 comments:

  1. hahahaha
    kasanova tak leh bla..
    haiyaa

    ReplyDelete
  2. kalau yg lelaki konpius tu tak best langsung ! haha

    ReplyDelete

kata-kata budak cantik & hensem