Tabung Belajar

Saturday, 27 October 2012

It's BeGin AgAiN

Assalamualaikum..aku rasa ni ni la first time aku bagi salam.ye ke??..selamat hari raya aidiladha korang semua..Entri kali ni aku nak sambung pasal yang BROKEN HEART tu..hari tu aku lupa nak tulis bersambung dekat entri lepas..

By the way, entri kali ni lain sikit dengan yang lepas..kalau mood entri lepas macam sedih sikit.kali ni hurrmmm..entah la.aku pon tak pandai nak kategorikan entri ni pasal ape..bace dulu baru tau..pastu korang sendiri la yang nilai..



Cerita ini mengenai dia yang sudah susah mempercayai cinta..


Seperti biasa dia akan berjalan ke kelas



Dan sentiasa melihat CINTA yang palsu disekelilingnya..



Dan ketika di kelas, Dia(Lelaki) itu tidak tahu  yang itu merupakan saat yang indah apabila bukakan pintu untuk dia(Perempuan)


Dalam kelas dia duduk sebelah dengan Biggest Crush tapi rasa macam jauh jaraknya



Dan apabila di cafe, dia hanya mampu menyendiri..dan menyendiri..



Dan di cafe ini jugalah dia yakin yang ia akan berlaku lagi..



Dia tidak mahu mengakuinya..tetapi untuk pertama kalinya biarlah yang lepas terus berlalu



Kerana di cafe ini lah...



Ia kembali lagi...



Sebenarnya, ending entri ni bukan macam ni..tapi lepas aku ade dengar lagu ni, aku ubah fikiran..kan lebih baik kalau ia sentiasa kembali..walaupun kita menolak ia kembali, perasaan tu tetap akan datang..

p/s: bak kata kawan aku..hidup ini simple ibarat makan ABC..tapi bagi aku makan ABC la perkara yang 
      agak susah ..sebab aku tak pernah habis makan benda tu :p





5 comments:

  1. comel. Macm tu la perasaan. Wlu kita tolak pun ttp akan dtg sbb bila dah suka ni susah sikit. mencik..mencik..mencik..:p

    ps: lyeen pun x pernah habis mkn ABC..:'(

    ReplyDelete

kata-kata budak cantik & hensem